aankoop plus pass

introslide-small

 

AANKOOP UANTWERPEN PLUS PASS

 

De verkoop van de UAntwerpen Plus Pass blijft open. Let wel op, het verzenden van de brief met je UAntwerpen Plus Pass wordt uitgesteld tot nader order. Je ontvangt na betaling een bestigingsmail en bijgevolg heb je meteen toegang tot het (online) sportaanbod.

 

Wie kan een UAntwerpen Plus Pass aanschaffen?
Wat is het UAntwerpen Plus aanbod?
Wat is de prijs van een UAntwerpen Plus Pass?
Ben ik verzekerd voor ongevallen?
Is de aankoop van een UAntwerpen Pluss Pass terugvorderbaar bij mutualiteiten?
Hoe ziet een UAntwerpen Plus Pass er uit?
Hoe een UAntwerpen Plus Pass eenvoudig aankopen?

____________________

 

WIE? 

Studenten, personeel en alumni van de Universiteit Antwerpen, AP Hogeschool, AMS en Linguapolis kunnen een UAntwerpen Plus Pass aankopen.
De UAntwerpen Plus Pass vervangt de vroegere Sportsticker die enkel nog van toepassing is voor KdG, Hogere Zeevaartschool, ITG en KUL Antwerpen studenten/personeel.

Opgelet: wanneer je tijdens het academiejaar uitschrijft uit je opleiding, blijft je UAntwerpen Plus Pass geldig maar ben je niet meer verzekerd.

.

AANBOD? 

Toegang tot een zeer uitgebreid en gevarieerd sport- en cultuuraanbod van de Universiteit Antwerpen én het volledige sportaanbod van de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen (bekend als Sportsticker). Het volledige Sportsticker aanbod is ook terug te vinden op deze website.

 

PRIJS? 

De prijs van de UAntwerpen Plus Pass bedraagt voor studenten/personeel en alumni € 25. De UAntwerpen Plus Pass kan gebruikt worden van 1 juli 2019 tot 30 juni 2020.

 

ONGEVAL?

Een blessure/ongeluk is snel gebeurd wanneer je aan sport doet. Studenten en personeel zijn steeds verzekerd, alumni en gepensioneerden vallen echter buiten deze regeling. Indien je alumni of gepensioneerd bent en je blesseert je tijdens een activiteit van UAntwerpen Plus Pass ben je niet verzekerd en kan je via je eigen mutualiteit (gedeeltelijk) je onkosten terugvorderen.

 

KOSTPRIJS UA PLUS PASS TERUGVORDERBAAR BIJ JOUW MUTUALITEIT? 

De UAntwerpen Plus Pass is volledig of gedeeltelijk terugvorderbaar bij de meeste Vlaamse Mutualiteiten. Bij ontvangst van je UAntwerpen Plus Pass ontvang je automatisch een terugvorderingsformulier.

 

WAT?

De UAntwerpen Plus Pass is een sterk klevende sticker die bevestigd wordt op de Studenten-, Personeels- of Alumnikaart.

 

HOE EENVOUDIG AANKOPEN? 

 

Bij je (her)inschrijving  aan de Universiteit Antwerpen
Wanneer je je (her)inschrijft aan de Universiteit Antwerpen, krijg je de optie via SisA om de UAntwerpen Plus Pass aan te kopen. Als je deze optie kiest, wordt er een factuur naar je adres opgestuurd. Na betaling ontvang je de UAntwerpen Plus Pass samen met het terugvorderingsformulier voor de mutualiteiten alsook een cadeaubon met unieke code. Gebruik deze code om je profiel* te vervolledigen:

*Een profiel is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van het sportaanbod.

 

Alle anderen
Je kan je eenvoudig registreren voor een UAntwerpen Plus Pass op onderstaande link. Na betaling wordt de UAntwerpen Plus Pass verzonden naar je adres samen met het terugvorderingsformulier voor de mutualiteiten.
Registreer je hier voor jouw UAntwerpen Plus Pass.

 

 

Meer info
Meer sport
Meer cultuur