DVV Antwerp 10 Miles – Praktische informatie

 

SPORTSTICKER EN UANTWERPEN PLUS PASS OP DE DVV ANTWERP 10 MILES
Sportsticker en UA Plus Pass staan met een tent in het bedrijven dorp waar je jouw loopnummer dient op te halen (+ gratis vestiaire). Samen spanning opbouwen voor de wedstrijd, afkoelen en nakaarten na de wedstrijd, aan onze tent kan allemaal, sfeer verzekerd!

 

Wat staat er op het programma
09u00: DVV Antwerp Marathon
11u00: Chiquita Kids Run 1.4km (4 tot 12 jaar)
12u00: DVV Antwerp Short Run 5 km
14u30: DVV Antwerp 10 Miles (start in 3 waves: 14u30 – 15u00 – 15u30)*

 

*Lopers die zich via Sportsticker en UA Plus Pass hebben ingeschreven worden ingedeeld in wave 1 (start om 14.30 u). Snelle lopers (top 1250) krijgen een sticker zodat zij in de startbox kunnen starten.
Indien je liever in een latere wave start is dit geen probleem.

 

Alle wedstrijden gaan van start op Linkeroever (Thonetlaan) en eindigen vervolgens opnieuw op Linkeroever (Charles De Costerlaan). Als je het exacte parcours van jou wedstrijd wil ontdekken, neem dan snel hier een kijkje.

 

Ophalen loopnummers
Kom je loopnummer ophalen bij de Sportsticker- UA Plus Pass stand in het bedrijvendorp vanaf 10.00u (Tentnummer: 201).
Enkel marathonlopers kunnen hun nummer vanaf 08u00 komen ophalen. Indien je als marathon loper reeds sneller je nummer wil, kan je je nummer vrijdag tussen 14u00 – 16u00 in onze tent (201) in het bedrijvendorp ophalen.

Opgelet: Je kan enkel je loopnummer in onze stand afhalen, niet in het Runners’ Lab expo- en inschrijvingstent op het Frederik Van Eedenplein!

 

Extra voordelen te verkrijgen in de Sportsticker – UA Plus Pass stand

  • Informatiepunt
  • Vestiaire
  • Loop t-shirt (indien jou instelling deze voorzien)
  • Massa’s sfeer!

 

T-shirt goede doel
Heb je een t-shirt voor één van de vier goede doelen besteld dan kan je deze met een voucher ophalen aan de t-shirtstand op het Frederik Van Eedenplein (Linkeroever).
De voucher ontvang je bij het ophalen van je loopnummer.

 

Bereikbaarheid en mobiliteit
Indien je van plan bent met de auto te komen, wordt er aangeraden om op een P+R parking te parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer je reisweg verder te zetten. Door de omvang van het evenement kan er verkeerschaos ontstaan, vertrek zeker op tijd!
Alle informatie omtrent mobiliteit en bereikbaarheid vind je hier.

Meer info
 
Meer sport
 
Meer Cultuur