Event: Midnight Swim 2019!

 

Eindelijk is het weer zover: op woensdag 27 november staat de vierde editie van de Midnight Swim op het menu! Laat die dikke winterjassen maar in de kleedkamers en kom genieten van de tropische sferen in het zwembad Groenenhoek. Alles zal klaarstaan om er een zomers feestje van te maken: DJ’s, inflatables, shotjes jenever, springkastelen, feestbussen én een afterparty @ Café De Prof (met een extra gratis vat!).

 

Wil jij jezelf ook eens aan een feestje in een zwembad wagen? Schrijf jezelf dan snel online in of bemachtig een kaartje tijdens de voorverkoop. Plaatsen zijn beperkt!

 

Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 27/11/2019
Tijdstip: Vanaf 21:30u. Om 01:00u gaat de afterparty van start in Café de Prof
Waar: Zwembad Groenenhoek (Orpheusplein 1, 2600 Antwerpen)
VVK: TBA!
Online voorverkoop: Simpelweg via je online UAntwerpen Plus Pass account.
Quanta costa:

  • Met UAntwerpen Plus Pass: Nada noppes! Wel betaal je € 5 waarborg die je terugkrijgt bij aankomst in het zwembad.
  • Zonder UAntwerpen Plus Pass: € 5.

Belangrijk!: Vergeet zeker niet je UAntwerpen Plus Pass/bevestigingsmail mee te brengen naar het zwembad!
Transport

  • Heenreis: Er is een gezamelijk vertrek voorzien met de UA Sportraad. Het is verzamelen geblazen om 20:30u in de Agora (UAntwerpen Stadscampus), om om 20:45u met z’n allen te vertrekken met de tram. Studenten die mee reizen worden getrakteerd op shotjes jenever @ de Agora! Het zwembad is echter ook gemakkelijk te bereiken met de fiets, openbaar vervoer of met de auto.
  • Terugreis: Ook dit jaar zijn er feestbussen voorzien die je terug naar ‘t Stad brengen. Bussen vertrekken aan de ingang van het zwembad om 00:30u en om 01:30u.

 

Meer info
 
Meer sport
 
Meer Cultuur