Niet te missen: UA X-Mas trip

Kom mee met de bus naar Keulen voor een onvergetelijke kerstmarktervaring, gevolgd door een zondag vol ski & snowboard plezier in Bottrop

 

Vrijdag 7 december
Om 18 uur vertrekt de bus richting Keulen. Keulen is het kerstmarkten mekka bij uitstek! Er zijn maar liefst acht kerstmarkten verspreid doorheen de stad. Tegen 21 uur zijn we aan de hostel, dat geeft je nog genoeg tijd om richting één of meerdere kerstmarkt te trekken.

 

Zaterdag 8 december
Keulen heeft naast de kerstmarkten als stad veel leuks te bieden. Zaterdag kan je de hele dag Keulen verkennen op je eigen tempo.

 

Zondag 9 december
Afspraak om 12u30 aan de bus om richting Bottrop te trekken. De Indoor skipiste is met zijn 640 meter de langste indoor piste ter wereld. De ideale plaats dus om je ski of snowboard skills te testen voor je op wintersportvakantie vertrekt. Tussen 14 uur en 19 uur kan je ongelimiteerd skiën en snowboarden. Daarnaast is er een gratis buffet aanwezig waar je onbeperkt van kan genieten, inclusief frisdrank en 3 glazen bier of wijn!

 

Terugkomst in Antwerpen: +- 22 uur

 


Prijs

 

Kostprijs € 197,50
Studenten met een studietoelage kunnen via onze partner Jeka beroep doen op een financiële tegemoetkoming. Stuur een mailtje naar Elien Hendrickx indien je meer informatie over deze regeling wil te weten komen.

 

Inclusief

  • Busrit H/T
  • Verblijf: 2 nachten in een centraal gelegen hostel in een 5-persoonskamers*
  • Ontbijt
  • Skiën/snowboarden Bottrop
  • In Bottrop buffet, inclusief onbeperkte frisdrank & 3 glazen bier/wijn
  • Jenever op de heenrit (1 fles/4 personen)
  • Annulatieverzekering

 

*Er wordt rekening gehouden met wie je op de kamer wil liggen. We kunnen echter niet garanderen dat je effectief bij elkaar zal liggen. Upgrade 2-persoonskamer: + €43 pp. Met 4 op een 5-persoonskamer: + €17 pp.

Inschrijvingen zijn gesloten

 

 

Meer info
 
Meer sport
 
Meer Cultuur