UAntwerpen X-Mas trip Düsseldorf 2019

 

De UAntwerpen X-Mas trip Düsseldorf 2019


 

Algemene informatie

 

Locatie: Düsseldorf

Periode: vrijdag 22/11/2019 (vertrek 13u30) – zaterdag 23/11/2019 (terug in Antwerpen 23u00)

Logement: a&o Hostel Düsseldorf

 

Düsseldorf, meer dan kerstmarkten alleen: Maarliefst vijf kerstmarkten in één stad, inclusief een gigantische openlucht schaatsbaan! Absoluut de moeite om te verkennen en enkele jenevertjes te degusteren terwijl je je eerste kerstinkopen doet. Naast een top kerstmarkt biedt Düsseldorf nog zoveel meer. Je kan er verdwalen in de vele winkelstraten en plaatsnemen aan de grootste toog van Europa. Met meer dan 300 cafeetjes en discotheken in Altstadt zal je je hier geen seconde vervelen.

 


Prijs

Kostprijs € 99

Inclusief

  • Busrit H/T
  • Verblijf (1 nacht in stadscentrum)*
  • Ontbijt
  • Avondeten op kerstmarkt incl. drank
  • 1 x schaatsen in de unieke schaatsarena
  • Annulatieverzekering**

 

*Je slaapt in een 6 of 5 persoonskamer. Bij de inschrijvingen kan je aangeven bij wie je graag op de kamer ligt. Wij kunnen echter niet garanderen dat je exact met deze personen samenligt, maar we doen ons best iedereen zo goed mogelijk in te delen.

 

** Een annulatieverzekering is inbegrepen. Ze heeft tot doel de kosten en vergoedingen te betalen wanneer een deelnemer zijn deelname aan de reis verbreekt ingevolge ziekte, ongeval of overlijden van de deelnemer of van een familielid tot in de 2de graad. Deze verzekering treedt in werking bij het voorleggen van de gewenste bewijsstukken. Let op, dit is geen reisverzekering!

 

SAMEN MET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info
Meer sport
Meer cultuur